2010. november 19., péntek

A magyar delegáció

Most, hogy már elbúcsúztam (remélem végleg!) a helyi fogorvosomtól, Nellinek levették a gipszét és Vivi sem rúg be viszonylag kevés alkoholtól a sebe miatt, megosztom veletek a "Magyar lányok és Padova" történetét. 


Nelli úgy a második-harmadik héten esett el biciklivel. Neki a járdapadka tett be úgy, hogy röpke négy héten keresztül gipszben volt a lába. A Helloween bulira könnyű volt kitalálni a jelmezét. Másfél hónapra kapott részleges szobafogságot.

Vivien a legutóbbi kiránduláson esett el korcsolyázás közben. Az álla nyílt ketté, amit szerencsére nem varrtak össze, hanem csak ragasztották valami géllel. Sállal az arca előtt szinte minden buliban megtalálható azóta is.

Andrea, aki Judit szlovák lakótársnője az én biciklimmel (amit csak egy estére kért kölcsön) esett el a múlt héten. Tapasztalat mutatja már, hogy ittasan  tilos a volán mögé ülni. Vivivel komoly hasonlóságot lehet most felfedezni köztük, hiszen neki is az álla nyílt ketté. A seb súlyossága miatt varni is kellett.

Vajon ki lesz a következő? - tesszük fel a kérdést viccből nap, mint nap. 3 magyar, 1 szlovák kipipálva. A közép-kelet európai "szebbik nem" híressé vált az olasz városkában szerencsétlenségéről.

Amikor megvettem Langyos Szellő-t, a biciklis bácsi egy átkot szórt rám. Azt mondta a Makinak: "Ezzel most már biztosan ki fogja nyírni magát!" Ha magamat még nem is sikerült ,az biztos, hogy most már ketten jártuk végig a padovai kórházat.

Bénák vagyunk, lúzerek, vagy csak kimerültek?! Egy dolog biztos. Hallgassátok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése